Magazinul tau de haine. Gaseste rochii, lenjerie intima, costume de baie

Cos de produse

 x 
Coş gol
Telefon 0746123603
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FACEBOOK

Utilizatori online

Avem 84 de vizitatori online

Livrare GRATUITA

La comenzi de peste 299 RON
Oferta valabila pentru toate produsele

Livrare

Written by . Posted on 28 Ianuarie 2013.
Hot 7029 hits 0 favoured

Expediere si retururi

Livrare si plata :

Dupa ce v-ati decis ce produs/produse doriti sa comandati, va ramane sa stabiliti modalitatea de livrare/transport si implicit cea de plata :

1. Posta Romana : Costul este de 7 lei indifferent ca sunteti din Bucuresti sau provincie, iar durata de transport cu posta romana este de 3-4 zile lucratoare . Daca ati optat pentru aceasta modalitate de transport, plata o veti efectua in sistem ramburs la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti. Posta Romana va va aduce un aviz postal in momentul in care coletul se afla in custodia lor, sa va instinteze ca trebuie sa va prezentati cu buletinul la ei pentru ridicarea coletului. Atentie! Adresa pe care ati furnizat-o in momentul plasarii comenzii trebuie sa fie cea din buletin, deoarece lucratorii Postei Romane doresc sa confrunte adresa de pe colet cu cea din buletin. In cazul in care nu aveti posibilitatea de a primi avizul la adresa din buletin, va rugam sa specificati cand plasati comanda ca doriti sa va fie trimis coletul la Post Restant , la un Oficiu Postal la care puteti merge sa ridicati coletul fara aviz. Nu uitati sa ne specifcati numarul acestui Oficiu Postal.

2. Curierat rapid Bucuresti. Daca sunteti din Bucuresti si optati pentru livrare prin curierat rapid, aceasta costa 10 lei si se va face in decurs de 24 ore de la plasarea comenzii. Se va stabili impreuna cu dumneavoastra telefonic, un interval orar in care veti fi gasit la adresa de livrare pe care ne-o furnizati. Nu uitati ! Numarul de telefon mobil pe care il lasati trebuie sa fie unul valid la care sa va putem gasi . Plata produselor comandate se face cash , in momentul livrarii , curierului care va aduce coletul.

3. Curierat rapid- Provincie: Daca sunteti din Provincie si doriti sa aveti comanda la dumneavoastra in decurs de 24-48 ore maxim, optiunea corecta este Curierat Rapid-Provincie. Costul acestei optiuni este 25 lei daca sunteti in oras. Se percep taxe suplimentare daca locuiti in comune sau localitati de langa orasele mari unde firmele de curierat rapid au sedii. Daca ati plasat comanda vineri seara, sambata sau duminica, va fi trimisa luni, deci va ajunge la dumneavoasta in cursul zilei de marti. Daca plasati comanda in cursul saptamanii sau chiar vineri dimineata, va ajunge in 24 ore la destinatie. Adresa de livrare pentru aceasta metoda de transport nu trebuie sa fie cea din buletin. Nu uitati ! Numarul de telefon mobil pe care il lasati trebuie sa fie unul valid la care sa va putem gasi . Plata produselor comandate se face cash , in momentul livrarii , curierului care va aduce coletul.

Modalitati de comanda: Aveti trei optiuni :

1. puteti plasa comanda pe site, prin adaugarea produselor in cos, completarea datelor dumneavoastra si plasarea ferma a comenzii direct pe site.

2. telefonic , la numerele de telefon afisate pe site

3. prin email , la adresa de pe site sau formularul de contact de pe site.

4. yahoo messenger.

Suport din partea noastra: Oferim support telephonic incepanad cu ora 8 pana la ora 23 si suport online pe yahoo mess. Cat de mult timp posibil. Raspundem in decurs de 24 ore la emailuri pentru orice detalii . Va rugam sa ne sunati pentru orice intrebare referitoare la produse cum ar fi : materialul din care sunt facute, masuri sau orice altceva doriti sa stiti despre produse . Insistam sa oferim cat mai multe detalii clientilor pentru a ne asigura si noi si dumneavoastra ca ati cumparat exact ce doriti.

Prezentarea coletului: Comanda dvs. va sosi intr un ambalaj discret, fiind impachetat coletul in hartie alba, fara nici un fel de date pe el referitor la continut. La posta fiind nevoie sa se specifice continutul , pe colet va scrie: textile.

TERMENI SI CONDITII:

Bine ati venit la noi pe site si va invitam dupa citirea acestei sectiuni sa vizitati site-ul, sa vedeti produsele pe care le comercializam , din diverse categorii si sa ne sunati daca aveti intrebari. Oferim serviciul de support tehnic, unde puteti intreba orice doriti . Daca alegeti sa folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de site-ul nostru, înseamnă că acceptaţi Condiţiile de Utilizare descrise mai jos. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie. Magazinul nostru încearcă să vă prezinte cât mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi, nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este cea de returnare a produsului, nefolosit. Pentru mai multe detalii verificaţi si pagina care conţine condiţiile de returnare .

CONDITII DE RETURNARE

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor dumneavoastra. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Posta Romana. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), firma noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului, in baza chitantei cu costurile expedierii. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţă la cumpărare, fără penalităţi, dacă motivul invocat (şi dovedit prin foto) este legat de calitatea execuţiei şi sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea şi prezentarea produselor. Invocarea unui motiv, în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului său.

Reclamaţiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon si e-mail.

De asemenea şi în urmatoarele situaţii:

- Produsul este deteriorat sau defect;

- Aţi primit alt produs decat cel comandat;

- Diferenţa dintre imaginea produselor din magazin şi cel primit de dumneavoastră este evidentă şi se dovedeşte (inclusiv diferenţa de culori dar nu şi cea de nuanţă).

Cu toate acestea, conform Condiţiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deşi ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veţi primi.Pentru motivele arătate mai sus aveţi la alegere doua opţiuni: Vom inlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui sa achitaţi dumneavoastră contravaloarea transportului.

Vă rugăm sa verificaţi starea produsului livrat în prezenţa agentului transportatorului. Dacă produsul este deteriorat, vă rugăm să mentionaţi acest fapt pe formularul de transport şi să reclamaţi imediat acest fapt firmei noastre. Dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm sa refuzaţi primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamaţie ulterioară este nulă. Dacă constataţi ulterior ca produsul este defect, vă rugăm sa ne contactaţi pe aceeaşi adresă de email de la contact.

Produsul nu se despagubeşte dacă:

- Motivul de returnare este subiectiv şi nu se referă la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;

- Va răzgândiţi după ce produsul a fost comandat şi aţi efectuat plata.

TAXE SUPLIMENTARE : Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului ( nu ne referim la pretul de transport). Pretul afisat pe site este pretul final al fiecarui produs, cu TVA inclus.


Author:

Powered by CjBlog

Calitatea produselor

Succesul magazinului Trendylook se datoreaza calitatii produselor care este apreciata de toti clientii nostrii.

Despre noi

TrendyLook, unul dintre cele mai mari magazine online cu produse pentru femei are in spate o experienta de peste 7 ani. De 7 ani furnizam fericire clientilor nostrii si va multumim.

Profil Google Plus